Archief

Werkwijze

Er zijn van die klussen waar je nogal tegenop ziet, waar je maar niet aan toekomt of waarvan je gewoon niet weet hoe je ze moet realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opknappen van uw badkamer of toilet, een verlaagd plafond aanbrengen, het plaatsen van een wand, een gevel die opnieuw moet worden gevoegd, elektra aanleggen, een verbouwing, timmerwerk, tegelwerk, groot schilderwerk enzovoorts.

Wij verzorgen iedere opdracht met uiterste zorg. Elke opdracht wordt door ons altijd vooraf met u besproken: de noodzakelijke werkzaamheden, de planning en de kosten. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, hieronder hebben wij alvast de meest voorkomende vragen voor u beantwoord:

Doet Klusservice van Uden alle werkzaamheden zelf

De meeste werkzaamheden verrichten wij zelf maar als het gaat om klussen waarvoor wij zelf niet het benodigde vakmanschap voor in huis hebben, kan het voorkomen dat wij de opdracht geheel of gedeeltelijk uitbesteden bij ons bekende vakmensen.

Wat staat er allemaal in de offerte omschreven?

Uiteraard de uit te voeren werkzaamheden, heel duidelijk omschreven wat er precies uitgevoerd zal worden, wat het gaat kosten en ook een belangrijk punt, wat er bij de prijs inbegrepen zit en wat niet.

Dus we krijgen geen verassingen achteraf?

Alleen als er echt extra dingen gedaan moeten worden waarvan van tevoren niet bekend was dat deze zouden moeten gebeuren. Denk hierbij aan verborgen gebreken die pas tijdens de werkzaamheden boven water komen. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

Waarom een klusbedrijf en geen aannemer?

Dit hangt van de werkzaamheden af. Een aannemer is voor de wat grotere bouwkundige en constructieve werkzaamheden. Een klusbedrijf is over het algemeen wat kleinschaliger van opzet en vaak goedkoper dan een aannemer.

Kunnen wij zelf voor deze materialen zorgen?

Dat is mogelijk, mits de materialen van goede kwaliteit zijn want het zou zonde zijn als dit ten koste zal gaan aan het eindresultaat.

Ik wil zelf graag meehelpen aan de uit te voeren werkzaamheden, kan dit?

Ja, wij assisteren dan bij de klussen die u zelf niet alleen aankunt of alleen aandurft. En al die dingen die u eigenlijk zelf zou willen doen, maar waar het gewoonweg niet van komt of waar u een paar extra handen voor nodig hebt.

Waarom zou ik kiezen voor een klein bedrijf?

Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf wordt het werk altijd door de zelfde persoon uitgevoerd waar ook de afspraken mee gemaakt zijn. Na oplevering komt wederom de zelfde persoon om waar nodig nog service te verlenen, dit komt de kwaliteit ten goede. Bovendien is het goedkoper.

Maakt u prijsafspraken en neemt u ook aan?

Wij kunnen u een tarief per uur, maar kunnen ook een totaalprijs maken inclusief of exclusief gebruikte materialen. Het is dus aan u, waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij zijn flexibel, ook hier in.